Frugtsalat med sirup og hvid chokolade
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En frugtsalat skal ikke nødvendigvis indeholde æbler, pærer og bananer. Den kan også laves med bløde, solmodne stenfrugter!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl ferskner og abrikoser, halvér dem, og fjern stenen i midten. Skær frugtkødet i tynde både. Skyl kirsebærrene, halvér ca. ⅔ af dem, og fjern stenen. Lad resten af kirsebærrene være hele. Anret ferskner, abrikoser og alle kirsebær i et fad.
Pres saften fra citronen og appelsinen. Rør sirup, citronsaft, appelsinsaft og birkes sammen i en lille skål, til siruppen er helt opløst.
Sæt siruppen i køleskabet, indtil frugtsalaten skal serveres.
Dryp appelsinsirup over frugtsalaten, og vend forsigtigt rundt, til al frugten er dækket.
Pynt med hakket hvid chokolade og resten af kirsebærrene.
Tip!
Brug de stenfrugter, som du har lyst til. Blommer og stenfri vindruer vil også gøre sig godt i denne salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på råcreme til abemad
Powered by Froala Editor