Frugtsalat med mandelsirup
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Denne frugtsalat er en skøn kombination af sprødt og blødt, syrligt og sødmefyldt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Hak dem groft. Varm sirup op i en kasserolle, vend mandlerne i, og kog i 1 minut.
Skyl æbler og pærer, og riv dem groft på et rivejern, så strimlerne bliver så lange som muligt.
Skræl mangoen, og skær den i tern. Skær skrællen af grapefrugt og appelsiner, og skær frugtkødet i fileter uden hinder (opsaml den saft, som løber fra).
Bland de revne frugter med grapefrugt, appelsiner og den opsamlede saft.
Dryp den lune mandelsirup over frugtsalaten, og servér staks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på frugtsalat med råcreme
Powered by Froala Editor