Frugtsalat med citrusfrugter, granatæble og mynte
3. januar 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Columbus Leth
December er ikke kun højsæson for julemad. Det er også nu, appelsiner og grapefrugter smager absolut bedst. Skær de søde og syrlige frugter i tynde skiver, og krydr dem med ingefær og kanel.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skallen af grapefrugt, appelsin og 1 lime, og skær frugterne i tynde skiver. Fordel skiverne på en tallerken.
Skær granatæblet over, og pluk granatæblekernerne. Drys kernerne over citrusfrugterne.
Skræl ingefæren, og riv den fint. Skyl 1 limefrugt, og riv skallen fint.
Rør ingefær, limeskal og -saft, honning og kanel sammen i en lille skål. Hæld dressingen over frugterne.
Skyl mynten, og pluk den ud i blade. Hak nødderne groft.
Drys mynte og nødder over frugterne.
Rør skyr og vaniljesukker sammen i en skål, og servér skyren sammen med frugtsalaten.
Tip!
Skal det gå hurtigt, kan du købe granatæblekerner i supermarkedet, der allerede er pillet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på råcreme til abemad
Powered by Froala Editor