Frugtgrød med abrikoser
23. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De gule abrikoser spiller hovedrollen i den her frugtgrød, der smager mindst lige så godt som den klassiske, røde version.
Bemærk
Køletid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl abrikoserne, fjern stenene og skær abrikoserne i tern.
Skræl æblerne, og skær dem i tern.
Halvér vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kom abrikoser og æbler i en gryde med vand, sukker, vaniljekorn og den tomme vaniljebælg. Kog op under omrøring i 10-20 minutter, afhængig af æblesort.
Lad frugtgrøden afkøle. Servér evt. med fløde, mysli eller rugbrødsdrys.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk