Frugtfad med ladyfingers og limedip
28. juni 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En supernem dessert, hvor frugten blot skal anrettes flot på et fad sammen med florlette italienske kiks og den mest uimodståelige limedip. Lader du dippen stå på køl i et par timer inden servering, bliver den endnu mere luftig og får en fastere konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld kondenseret mælk i en skål, og tilsæt fintrevet skal og friskpresset saft af limefrugten. Rør det sammen.
Pisk fløde og mascarpone til luftigt skum i en skål med en elpisker. Vend flødeskum og limeblanding sammen til en ensartet creme, og anret den i en skål.
Skyl bærrene. Skær skallen af mango og kiwi, og skær dem i mindre stykker eller skiver. Anret frugt og bær på et fad sammen med ladyfingers og limedip. Riv evt. lidt ekstra limeskal ud over frugten, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens nemmeste frugtkage