Frugt-ispinde med hyldeblomst
21. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
De her lækre is-pinde med hyldeblomst er som frugtsalat på pind. De glade is er fyldt med farverig frugt og skaber lykke ved børnebordet – og mon ikke også de voksne vil elske dem?
Bemærk
Frysetid: 5-6 timer, eller natten over.
Ingredienser
Udstyr
seks ispindeforme
seks træpinde
Sådan gør du
Skræl kiwien.
Skyl nektarinen, og rens jordbærrene.
Skær kiwi, nektarin og jordbær i tynde skiver. Skyl ribs.
Fyld ispindeformene helt op med frugt og bær, og hæld hyldeblomstsaft i.
Stik træispinde i, og stil ispindeformene i fryseren i 5-6 timer eller natten over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk