Frozen mangolassi

7. april 2021 af .

Foto: Peter Kam

Har du brug for noget læskende? Mangolassi er en forfriskende indisk drik, der primært består af mango og yoghurt. Står menuen på krydret indisk mad, er mangolassi det perfekte tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm vand og sukker i en gryde, indtil sukkeret er opløst. Lad væsken køle af.
Blend sukkersirup, mangotern, friskpresset citronsaft, græsk yoghurt og havsalt i en blender, til det er helt jævnt. Tilsæt ekstra vand, til mangolassien har en god konsistens.
Fyld isterninger i glas, og hæld drikken i glassene.
Pynt glassene med mynte, drys chilipulver på toppen, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar