Frozen mangolassi
7. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Har du brug for noget læskende? Mangolassi er en forfriskende indisk drik, der primært består af mango og yoghurt. Står menuen på krydret indisk mad, er mangolassi det perfekte tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm vand og sukker i en gryde, indtil sukkeret er opløst. Lad væsken køle af.
Blend sukkersirup, mangotern, friskpresset citronsaft, græsk yoghurt og havsalt i en blender, til det er helt jævnt. Tilsæt ekstra vand, til mangolassien har en god konsistens.
Fyld isterninger i glas, og hæld drikken i glassene.
Pynt glassene med mynte, drys chilipulver på toppen, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk