Frozen cheesecake med Amarena-kirsebær
17. november 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Fed fløde og søde Amarena-kirsebær smager så godt, at det næsten kan spises, lige som det er. Kombinerer du dem med en sprød kiksebund og en tur i fryseren, får du den lækreste dessert.
Ingredienser
Udstyr
Springform, Ø 25 cm
Sådan gør du
Blend kiksene til mel, og smelt smørret i en gryde. Bland kiks og smør sammen.
Dæk bunden af en springform med bagepapir, og læg plastik i siderne. Fordel kikseblandingen i bunden af formen, og pres den flad med en ske. Sæt i fryseren i 30 minutter.
Pisk fløde, flødeost og græsk yoghurt luftigt.
Blend halvdelen af kirsebærrene med siruppen fra kirsebærglasset. Vend de hele kirsebær og siruppen i ostecremen. Riv appelsinskallen, og vend den i dejen.
Fordel ostecremen i formen, dæk den med husholdningsfilm, og sæt den i fryseren i mindst 12 timer.
Tag kagen ud af fryseren, 20 minutter før den skal serveres.
Pynt kagen med skovsyre, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk