Frozen cheesecake med Amarena-kirsebær

Fed fløde og søde Amarena-kirsebær smager så godt, at det næsten kan spises, lige som det er. Kombinerer du dem med en sprød kiksebund og en tur i fryseren, får du den lækreste dessert.

Ingredienser

Udstyr

Springform, Ø 25 cm

Sådan gør du

Blend kiksene til mel, og smelt smørret i en gryde. Bland kiks og smør sammen.
Dæk bunden af en springform med bagepapir, og læg plastik i siderne. Fordel kikseblandingen i bunden af formen, og pres den flad med en ske. Sæt i fryseren i 30 minutter.
Pisk fløde, flødeost og græsk yoghurt luftigt.
Blend halvdelen af kirsebærrene med siruppen fra kirsebærglasset. Vend de hele kirsebær og siruppen i ostecremen. Riv appelsinskallen, og vend den i dejen.
Fordel ostecremen i formen, dæk den med husholdningsfilm, og sæt den i fryseren i mindst 12 timer.
Tag kagen ud af fryseren, 20 minutter før den skal serveres.
Pynt kagen med skovsyre, og servér den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
9. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar