Frossen yoghurtkage med blåbær og pekannødder

Du behøver ikke takke nej til et stykke fristende iskage, hvis du anvender denne opskrift. Blåbærfyldet er lavet med fedtfattig græsk yoghurt 2 %, og kagen er sødet med ahornsirup. De sprøde pekannødder indeholder i øvrigt masser af gode sager, bl.a. E-vitamin, kalk, fibre og antioxidanter samt sunde fedtstoffer.

Frossen yoghurtkage med blåbær og pekannødder
31-60 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: Mindst 3 timer (eller gerne natten over).

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Brug glutenfri havregryn til nøddebunden, hvis du ønsker en kage, som er 100 % glutenfri. Majsmel kan udskiftes med rismel eller boghvedemel, som også er glutenfri meltyper.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'