Frosne banansticks med chokolade

16. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En nemmere opskrift fås næsten ikke, og så er de søde banansticks tilmed børnevenlige og en lille smule sunde. Perfekte til både børnefødselsdagen, hverdagshyggen og venindemiddagen.

Bemærk
Frysetid: I alt 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

8 ispinde

Sådan gør du

Pil skrællen af bananerne, og skær hver banan i 2 stykker.
Stik en ispind i hvert bananstykke, næsten helt i bund. Læg bananerne i fryseren i 1 time og 30 minutter.
Hak chokoladen fint. Varm fløden op i en gryde, sluk for varmen, og smelt den hakkede chokolade i fløden under omrøring. Tilsæt smør, og rør til en tyk, blank chokoladecreme.
Dyp de frosne bananer i chokoladen, og drys evt. med ristet kokosmel eller bærstøv.
Læg dem på en lille bakke beklædt med bagepapir, og sæt dem tilbage i fryseren i ca. 30 minutter.
Tag banansticksene ud, 5 minutter før de skal spises.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar