Frosne banansticks med chokolade

En nemmere opskrift fås næsten ikke, og så er de søde banansticks tilmed børnevenlige og en lille smule sunde. Perfekte til både børnefødselsdagen, hverdagshyggen og venindemiddagen.

Bemærk
Frysetid: I alt 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

8 ispinde

Sådan gør du

Pil skrællen af bananerne, og skær hver banan i 2 stykker.
Stik en ispind i hvert bananstykke, næsten helt i bund. Læg bananerne i fryseren i 1 time og 30 minutter.
Hak chokoladen fint. Varm fløden op i en gryde, sluk for varmen, og smelt den hakkede chokolade i fløden under omrøring. Tilsæt smør, og rør til en tyk, blank chokoladecreme.
Dyp de frosne bananer i chokoladen, og drys evt. med ristet kokosmel eller bærstøv.
Læg dem på en lille bakke beklædt med bagepapir, og sæt dem tilbage i fryseren i ca. 30 minutter.
Tag banansticksene ud, 5 minutter før de skal spises.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
16. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar