Frosne banansticks med chokolade
16. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En nemmere opskrift fås næsten ikke, og så er de søde banansticks tilmed børnevenlige og en lille smule sunde. Perfekte til både børnefødselsdagen, hverdagshyggen og venindemiddagen.
Bemærk
Frysetid: I alt 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
8 ispinde
Sådan gør du
Pil skrællen af bananerne, og skær hver banan i 2 stykker.
Stik en ispind i hvert bananstykke, næsten helt i bund. Læg bananerne i fryseren i 1 time og 30 minutter.
Hak chokoladen fint. Varm fløden op i en gryde, sluk for varmen, og smelt den hakkede chokolade i fløden under omrøring. Tilsæt smør, og rør til en tyk, blank chokoladecreme.
Dyp de frosne bananer i chokoladen, og drys evt. med ristet kokosmel eller bærstøv.
Læg dem på en lille bakke beklædt med bagepapir, og sæt dem tilbage i fryseren i ca. 30 minutter.
Tag banansticksene ud, 5 minutter før de skal spises.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk