Frokoststeak med spæde grøntsager og dild
5. oktober 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Snup en ordentlig bøf til frokost, og det vil gøre middagsmåltidet til dagens højdepunkt. Prøv en frokostbøf serveret med spæde grøntsager og dildolie.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær citronen i skiver. Skrub kartoflerne, og kog dem i 12-14 minutter i saltet vand tilsat dild og citronskiver, til de er møre.
Skyl gulerødder og asparges. Skær det meste af toppen af gulerødderne, og knæk den nederste, træede bund af aspargesene. Lad gulerødder og asparges koge med i gryden de sidste 2 minutter af kartoflernes kogetid.
Hak dild fint, og vend det i olien.
Steg bøfferne på en grill eller (grill)pande i 3-4 minutter på hver side ved høj varme.
Riv skallen fint, og pres citronen. Vend kartofler, gulerødder og asparges i dildolien. Krydr med salt og peber, citronsaft og fintrevet citronskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk