Frk. Kræsens chokoladevafler
27. januar 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Betina Hastoft
De her sprøde vafler med chokolade og tahin kan sagtens spises lune direkte fra vaffeljernet. Men har du tålmodighed til at vente et øjeblik, smager de også lækkert med æble og græsk yoghurt på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk mel, salt og danskvand sammen i en skål.
Pisk fløden luftig, og hæld en smule fløde over i en lille skål med tahin. Rør tahin og fløde sammen, og tilsæt det i dejen sammen med resten af den piskede fløde. Vend ingredienserne sammen.
Hak chokoladen fint, og vend den i dejen.
Smør vaffeljernet med lidt smør, og bag vaflerne en ad gangen.
Skær æble i tynde skiver, og hak nødderne.
Servér vaflerne med yoghurt, æble og hasselnødder.
Tip!
Vil du variere vaflerne, kan du lave dem med mælkechokolade eller hvid chokolade i stedet for mørk chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske vafler
Powered by Froala Editor