Frittata med blomkål, grønkål og spinat
10. marts 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Frittata er som en tærte uden tærtedej omkring. Til gengæld er æggemassen smækfyldt med skønne grøntsager og ost, i dette tilfælde blomkål, grønkål, spinat og salatost. Opskriften er god til både brunch, frokost og aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Del blomkålen i små buketter, og blanchér dem i 2 minutter. Blanchér grønkål og spinat i 30 sekunder.
Bland grøntsagerne med salattern, og kom dem i en springform beklædt med bagepapir.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Hæld det over grøntsagerne, og sæt frittataen i ovnen i ca. 25 minutter, til æggemassen er stivnet.
Servér med rugbrød.
Tip!
Du kan også lave frittata med f.eks. dampet broccoli, stegt rød peberfrugt og en rest kogte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Basisopskrift på frittata
Powered by Froala Editor