Frittata med blomkål, grønkål og spinat

10. marts 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Frittata er som en tærte uden tærtedej omkring. Til gengæld er æggemassen smækfyldt med skønne grøntsager og ost, i dette tilfælde blomkål, grønkål, spinat og salatost. Opskriften er god til både brunch, frokost og aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Del blomkålen i små buketter, og blanchér dem i 2 minutter. Blanchér grønkål og spinat i 30 sekunder.
Bland grøntsagerne med salattern, og kom dem i en springform beklædt med bagepapir.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Hæld det over grøntsagerne, og sæt frittataen i ovnen i ca. 25 minutter, til æggemassen er stivnet.
Servér med rugbrød.

Tip!

Du kan også lave frittata med f.eks. dampet broccoli, stegt rød peberfrugt og en rest kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar