Friterede madbananer med krydderier
3. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Madbananer smager næsten helt som de bananer, du spiser til hverdag. De er blot en anelse mindre søde. Servér de friterede bananer til en krydret ret eller som en anderledes snack.
Bemærk
Servér de friterede bananer som tilbehør eller en snack.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm olien op til 180° i en gryde. Skræl bananerne, og skær dem i skrå skiver på ca. ½ cm's tykkelse.
Læg bananskiverne i den varme olie 8-10 stykker ad gangen, og fritér dem, til de er gyldne. Vend lidt rundt i dem undervejs.
Tag bananskiverne op af olien, og lad dem afdryppe på køkkenrulle på et fad.
Skræl ingefæren, og riv den fint. Knus stjerneanis, bouillonterning og peberkorn i en morter.
Bland alle ingredienserne til krydderblandingen sammen.
Drys blandingen over de friterede bananer, inden du serverer dem med en god mayonnaise.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk