Friterede fjordrejer med skyr-mayo

15. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Du kan sagtens spise de knasende sprøde fjordrejer hele, når de er friterede i olie. Den smukt grønne ”mayo” er rørt på skyr og giver perfekt modspil til rejerne.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend fjordrejerne i rugmel krydret med salt og peber. Steg dem ad 3-4 omgange i varm olie i 2-3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir, og krydr med ekstra salt.
Stød dilden sammen med olie, salt og peber til en ensartet pasta i en morter. Vend skyr i, og smag til med citronskal. Servér ”mayoen” til de sprøde rejer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar