Friterede fjordrejer med skyr-mayo
15. november 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Du kan sagtens spise de knasende sprøde fjordrejer hele, når de er friterede i olie. Den smukt grønne ”mayo” er rørt på skyr og giver perfekt modspil til rejerne.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend fjordrejerne i rugmel krydret med salt og peber. Steg dem ad 3-4 omgange i varm olie i 2-3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir, og krydr med ekstra salt.
Stød dilden sammen med olie, salt og peber til en ensartet pasta i en morter. Vend skyr i, og smag til med citronskal. Servér ”mayoen” til de sprøde rejer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk