Friske forårsruller med rejer og sprød salat

27. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Sæt bunker af forskelligt fyld på bordet, så alle kan lave deres favoritruller. Spis som forret til 4 personer eller som hovedret til 2.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør miso sammen med honning og soja i en skål. Rør mayonnaise i, og smag til.
Fjern tarmen fra rejerne, hvis det ikke er gjort. Anret rejerne på et fad.
Skyl og pluk salaten. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i både. Anret det hele på et fad. Anret bunker af krydderurter og chili i tynde skiver ved siden af.
Fyld et rundt tærtefad med lidt kogende og lidt koldt vand, så vandet er lunt.
Anret rispapir på et fad, chilisauce og soja i skåle, og skær limen i både.
Servér det hele ved bordet: Dyp hurtigt et stykke rispapir i det lune vand. Fyld det med rejer, salat, avocado og krydderurter, og dyp i din favorit-dip.

Tip!

Servér ris eller en stor kålsalat til, hvis du vil have en mere mættende ret. I stedet for rejer kan du bruge stegt kød, svampe eller tofu.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar