Friske forårsruller med rejer og sprød salat

Sæt bunker af forskelligt fyld på bordet, så alle kan lave deres favoritruller. Spis som forret til 4 personer eller som hovedret til 2.

Friske forårsruller med rejer og sprød salat
0-30 min.

(2)

27. april 2023 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Fyld

store, kogte rejer uden skal
200 g
krølsalater
½
agurker
1
avocadoer
2
frisk mynte
1 bundter
frisk koriander
1 bundter
friske grønne chilier
1

Misodip

misopasta
2 spsk.
flydende honning
1 tsk.
sojasauce
1 spsk.
mayonnaise
3 spsk.

Til servering

rispapir
10 ark
sød chilisauce
sojasauce
limefrugter
1

Sådan gør du

Misodip

Rør miso sammen med honning og soja i en skål. Rør mayonnaise i, og smag til.

Fyld

Fjern tarmen fra rejerne, hvis det ikke er gjort. Anret rejerne på et fad.
Skyl og pluk salaten. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i både. Anret det hele på et fad. Anret bunker af krydderurter og chili i tynde skiver ved siden af.

Servering

Fyld et rundt tærtefad med lidt kogende og lidt koldt vand, så vandet er lunt.
Anret rispapir på et fad, chilisauce og soja i skåle, og skær limen i både.
Servér det hele ved bordet: Dyp hurtigt et stykke rispapir i det lune vand. Fyld det med rejer, salat, avocado og krydderurter, og dyp i din favorit-dip.

Tip!

Servér ris eller en stor kålsalat til, hvis du vil have en mere mættende ret. I stedet for rejer kan du bruge stegt kød, svampe eller tofu.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'