Friske forårsruller med rejer og sprød salat
Sæt bunker af forskelligt fyld på bordet, så alle kan lave deres favoritruller. Spis som forret til 4 personer eller som hovedret til 2.

0-30 min.
(2)
27. april 2023 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Ingredienser
stk.
Fyld
- store, kogte rejer uden skal
- 200 g
- krølsalater
- ½
- agurker
- 1
- avocadoer
- 2
- frisk mynte
- 1 bundter
- frisk koriander
- 1 bundter
- friske grønne chilier
- 1
Misodip
- misopasta
- 2 spsk.
- flydende honning
- 1 tsk.
- sojasauce
- 1 spsk.
- mayonnaise
- 3 spsk.
Til servering
- rispapir
- 10 ark
- sød chilisauce
- sojasauce
- limefrugter
- 1
Sådan gør du
Misodip
Rør miso sammen med honning og soja i en skål. Rør mayonnaise i, og smag til.
Fyld
Fjern tarmen fra rejerne, hvis det ikke er gjort. Anret rejerne på et fad.
Skyl og pluk salaten. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i både. Anret det hele på et fad. Anret bunker af krydderurter og chili i tynde skiver ved siden af.
Servering
Fyld et rundt tærtefad med lidt kogende og lidt koldt vand, så vandet er lunt.
Anret rispapir på et fad, chilisauce og soja i skåle, og skær limen i både.
Servér det hele ved bordet: Dyp hurtigt et stykke rispapir i det lune vand. Fyld det med rejer, salat, avocado og krydderurter, og dyp i din favorit-dip.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner