Friske forårsruller med rejer og sprød salat
27. april 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Sæt bunker af forskelligt fyld på bordet, så alle kan lave deres favoritruller. Spis som forret til 4 personer eller som hovedret til 2.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør miso sammen med honning og soja i en skål. Rør mayonnaise i, og smag til.
Fjern tarmen fra rejerne, hvis det ikke er gjort. Anret rejerne på et fad.
Skyl og pluk salaten. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i både. Anret det hele på et fad. Anret bunker af krydderurter og chili i tynde skiver ved siden af.
Fyld et rundt tærtefad med lidt kogende og lidt koldt vand, så vandet er lunt.
Anret rispapir på et fad, chilisauce og soja i skåle, og skær limen i både.
Servér det hele ved bordet: Dyp hurtigt et stykke rispapir i det lune vand. Fyld det med rejer, salat, avocado og krydderurter, og dyp i din favorit-dip.
Tip!
Servér ris eller en stor kålsalat til, hvis du vil have en mere mættende ret. I stedet for rejer kan du bruge stegt kød, svampe eller tofu.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk