Friske forårsruller med mango og kæmperejer

7. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De friske forårsruller med mango og kæmperejer gemmer også på koriander, risnudler, saltede peanuts og mere til. Lige til at hapse, dyppe i dip og indtage i ganske få mundfulde.

Ingredienser

Sådan gør du

Tilbered nudlerne efter pakkens anvisning.
Steg rejerne, hvis de er rå, og læg dem til afkøling.
Skær agurk og mango i stave.
Læg rispapiret i blød i koldt vand 1-2 minutter.
Fordel rejer, mango, agurk, nudler, koriander og peanuts midt på rispapiret, og rul det stramt sammen.
Rør chilisauce, limesaft og fiskesauce sammen, og servér dippen til forårsrullerne.

Tip!

Læg ikke for meget fyld i hver forårsrulle, for så bliver det svært at rulle dem pænt sammen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar