Friske forårsruller med jordbær og laks
28. august 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Servér disse friske sommerruller med jordbær, laks og grøntsager rige på smag som en let frokost eller smuk forret på varme dage.
Ingredienser
Sådan gør du
Nib jordbær, og skær dem i skiver på langs. Skær enderne af sukkerærterne, og skær dem i skiver på langs. Halvér avocadoer, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Snit forårsløg fint i skrå skiver. Skyl og tør salaten. Skær laks i aflange strimler.
Dyp et stykke rispapir i vand, så det bliver fugtigt på alle sider og kanter, og læg det derefter på et skærebræt.
Anret skiver af jordbær, sukkerærter, avocado, forårsløg, laks og salat i midten af rispapiret. Dryp lidt limesaft over. Rul det derefter sammen ²⁄₃ af vejen, imens du samler fyldet. Fold de 2 sider af rispapiret ind, så fyldet holdes på plads, og rul rispapiret det sidste stykke, så du får en stram rulle.
Gentag, indtil du har opbrugt alt fyldet.
Halvér rispapirrullerne med et skråt snit på midten, og anret dem på et fad. Servér med teriyakisauce som dyppelse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk