Friske forårsruller med flanksteak

3. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

De friske forårsruller smager skønt med mørt og rosastegt oksekød. Brug de grøntsager, du bedst kan lide.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr flanksteaken med salt og peber. Steg den på en varm pande 3-4 minutter på hver side. Lad den trække 10 minutter før den skæres i tynde skiver. Skær, så du skærer fibrerne over.
Skær agurk, sugarsnaps, peberfrugt og gulerødder i tynde stave. Pluk salaten. Arranger det hele på et fad sammen med spirer.
Dyp et stykke rispapir i koldt vand. Læg det på et fugtigt stykke køkkenrulle eller viskestykke – så klistrer det ikke fast.
Arranger et salatblad med grøntsager, kød og spirer på rispapiret i den ene ende. Fold siderne over og rul til en forårsrulle. Servér med sriracha, soya, chilimayo eller sød chilisauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar