Frisk tun med æggeblomme
22. oktober 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Rå tun, lidt frisk salat og en cremet æggeblomme – det er en lækker forret eller en fin frokost, og så ligner det en million på tallerkenen.
Bemærk
Husk at fersk fisk skal fryses i mindst 24 timer, før den spises rå. Du kan evt. spørge din fiskehandler om tunen allerede har været på frost. Det har den typisk været pga. transporten.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl salaten, og tør den. Rør mayonnaisen med sojasauce og paprika.
Skræl agurken, halvér den, og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i små tern.
Skær tunen i tern, og anret dem på kolde tallerkener.
Pynt med rørt mayonnaise, lakserogn, agurketern, salat og spiselige blomster.
Læg forsigtigt en æggeblomme på hver anretning, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk