Frisk pasta med røget laks og asparges
22. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Når det skal være nemt og hurtigt at få aftensmaden på bordet, er denne sommerlige ret lige sagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér dem. Skær aspargesene i mindre stykker. Rens porren, og skær den i tynde skiver.
Hæld bouillon og fløde i en gryde. Riv citronskallen fint, og hæld den i gryden.
Bring saucen i kog, og tilsæt asparges og porre. Lad grøntsagerne simre i ca. 5 minutter, til de stadig har lidt bid. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Vend den varme pasta rundt i saucen, og anret i dybe tallerkener. Top hver anretning med røget laks skåret i mindre stykker samt friskhakket dild. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk