Frisk pasta med grønne asparges og sprød parmaskinke
21. august 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En nem og hurtig pastaret, der står klar på kort tid. Skal retten være vegetarisk, kan parmaskinken udelades.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i skrå skiver. Rens forårsløgene, og hak dem fint.
Steg asparges og forårsløg i smør i en dyb pande i 1-2 minutter, så de bevarer sprødheden. Tilsæt bouillon og fløde, og lad det småkoge i 2 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Fordel parmaskinken på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 7-10 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud af ovnen, og afdryp på fedtsugende papir.
Vend pastaen rundt i aspargessaucen, og anret i dybe tallerkener. Servér med sprød parmaskinke, friskrevet parmesan og evt. lidt ekstra friskkværnet peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk