Frisk pasta med bacon og champignonsauce
2. januar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En varm og cremet pastaret med god piskefløde og sprød bacon er svær at modstå.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak rødløg fint. Rens og skær champignoner i kvarter.
Steg rødløg i smør i en gryde i 2 minutter. Tilsæt champignoner, og steg dem med i ca. 3 minutter. Krydr med rosmarin.
Tilsæt bouillon, og lad saucen koge i ca. 5 minutter. Tilsæt fløde, og småkog i 5-8 minutter, til saucen tykner let. Smag til med eddike, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp i en sigte.
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en varm pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Skyl og hak persille. Vend pasta og champignonsauce sammen, og anret i dybe tallerkener. Drys med sprød bacon og persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk