Frisk pasta med bacon og champignonsauce

2. januar 2023 af .

Foto: Peter Kam

En varm og cremet pastaret med god piskefløde og sprød bacon er svær at modstå.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak rødløg fint. Rens og skær champignoner i kvarter.
Steg rødløg i smør i en gryde i 2 minutter. Tilsæt champignoner, og steg dem med i ca. 3 minutter. Krydr med rosmarin.
Tilsæt bouillon, og lad saucen koge i ca. 5 minutter. Tilsæt fløde, og småkog i 5-8 minutter, til saucen tykner let. Smag til med eddike, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp i en sigte.
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en varm pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Skyl og hak persille. Vend pasta og champignonsauce sammen, og anret i dybe tallerkener. Drys med sprød bacon og persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar