Frisk kålsalat med bønnespirer og koriander
24. august 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Columbus Leth
Har du brug for et friskt tilbehør? Så er denne salat, som er smagsat med masser af friskpresset limesaft og fiskesauce, et rigtigt godt valg. Perfekt til grillmaden om sommeren.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern de yderste blade af spidskålen, og snit den fint.
Skræl gulerødderne, og riv dem groft.
Skyl bønnespirerne. Skyl forårsløg, og fjern top og bund. Snit forårsløg fint. Skyl chili, og snit den.
Vend spidskål, gulerødder, bønnespirer, forårsløg og chili sammen.
Pisk fiskesauce, friskpresset limesaft og sukker sammen i en lille skål.
Vend salaten med dressingen. Pynt den med frisk koriander.
Tip!
Denne salat må gerne være lidt krydret. Kan du ikke finde stærk chili, kan du sagtens bruge en eller to ekstra.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk