Frisk frugtsalat med kardemommecreme
7. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du have en let og forfriskende afslutning på dit måltid, er frugtsalat et godt bud. Servér de syrlige frugter sammen med en kardemommecreme og en sort kop kaffe.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær mangoen i tynde skiver. Skyl æblet, og skær det i tynde skiver. Pil granatæblekernerne.
Skyl limefrugten, og riv skallen på den fine side af et rivejern. Skyl 1 kvist mynte, og hak bladene fint.
Rør limeskal, friskpresset limesaft, mynte, honning og vaniljepulver sammen i en skål. Vend frugten med marinaden.
Pisk fløden løst med en elpisker i en skål. Vend den sammen med cremefraiche og kardemomme.
Servér frugten sammen med cremen. Pynt desserten med frisk mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Abemad – Opskrift på frugtsalat med råcreme
Powered by Froala Editor