Frisk couscoussalat med tahindressing
8. november 2021
af
Johanne Mosgaard.
Foto: Johanne Mosgaard
Tryl en sund og velsmagende couscoussalat frem, lav en lækker tahindressing til, og varm lynhurtigt tortillas på panden – så har du et færdigt måltid på nul komma fem.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dressing. Justér konsistensen med enten mere tahin eller mere vand. Smag til med citronsaft og salt. Stil dressingen på køl, til du skal bruge den.
Rør couscous sammen med kogende vand og bouillonterning, og lad det trække i ca. 5 minutter. Lad det køle af.
Skyl grøntsagerne. Skær peberfrugt i små stykker, cherrytomater i både og salatløg i tynde skiver. Vend couscous med rucola, peberfrugt, tomat og løg.
Varm en pande med lidt olie, og steg tortillas på begge sider, til de er gyldne. Skær dem i trekanter, og servér dem til salaten sammen med tahindressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk