Frikadeller med spicy nudelsalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Her får du frikadeller med anderledes tilbehør: Spicy nudelsalat med masser af grøntsager, der giver den elskede klassiker et frisk pust.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet sammen med mælk og æg. Pil og riv løget fint. Skræl og riv ingefær.
Rør løg og ingefær i farsen sammen med mel, koriander, chili, salt og peber.
Form kødet til frikadeller, og steg dem i olie på en varm pande.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe godt af i en sigte.
Rens og snit forårsløg. Bland nudler, forårsløg, olie, sojasauce og koriander sammen, og servér som tilbehør til frikadellerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk