Frikadeller med sommerkål, hvedekerner og løvstikkepesto
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Frikadellerne er helt klassiske, men tilbehøret er nyt og spændende.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet godt sammen med de øvrige ingredienser. Form farsen til frikadeller med en ske, og steg dem i lidt olie på en pande.
Del spidskålen i kvarte, og læg dem i et ovnfad med lidt vand i bunden. Riv skallen af citronen.
Dryp med olie, og drys med fintrevet citronskal, salt og peber. Bag spidskålen i en 175° varm ovn i 10 minutter.
Blend alle ingredienserne godt sammen i en blender eller minihakker.
Kog hvedekernerne som anvist på pakken. Hæld overskydende vand fra, og vend hvedekernerne sammen med pestoen.
Servér frikadellerne med bagt sommerkål og hvedekerner vendt med løvstikkepesto.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk