Frikadeller med soltørrede tomater og feta
13. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Frikadeller kan varieres i uendelighed. Prøv at kombinere farsen med salvie, feta og soltørret tomat, så får du en lækker og smagfuld aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør farsen sej med salt og peber, og lad den stå i 5 minutter.
Blend salvie, hvidløg og tomater til en fin masse.
Hak fetaen fint, og bland feta, salvie, hvidløg og tomater med farsen.
Tilsæt æg og rasp til farsen, og arbejd den forsigtigt sammen.
Form frikadeller af farsen, og steg dem gyldne i smør på en pande.
Servér f.eks. frikadellerne med salat og kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassiske frikadeller