Frikadeller med soltørrede tomater og feta

13. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Frikadeller kan varieres i uendelighed. Prøv at kombinere farsen med salvie, feta og soltørret tomat, så får du en lækker og smagfuld aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør farsen sej med salt og peber, og lad den stå i 5 minutter.
Blend salvie, hvidløg og tomater til en fin masse.
Hak fetaen fint, og bland feta, salvie, hvidløg og tomater med farsen.
Tilsæt æg og rasp til farsen, og arbejd den forsigtigt sammen.
Form frikadeller af farsen, og steg dem gyldne i smør på en pande.
Servér f.eks. frikadellerne med salat og kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar