Frikadeller med råkost
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Lækre frikadeller med sprødt ydre og blødt indre serveret med en farvestrålende rødbederåkost.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet med salt og peber, hakket løg, allehånde, mel og mælk. Rør farsen godt sammen, og rør til sidst ægget i.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i lidt olie på en varm pande.
Skræl rødbederne, og riv dem groft eller i julienne. Skær æblet i tynde strimler.
Bland rødbede og æble med friskpresset saft fra grapefrugten.
Anret råkosten drysset med græskarkerner, og servér straks til frikadeller og evt. kartofler eller godt brød.
Tip!
Servér nykogte kartofler til retten, eller et godt brød, hvis det skal gå stærkt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk