Frikadeller med kikærter og chili
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyld kikærter i dine frikadeller, så de mætter ekstra godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld lagen fra kikærterne, og blend dem til en ensartet masse i en blender eller minhakker. Tilsæt tahin.
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rør det sammen med kødet i en skål.
Vend kikærtemassen i farsen, og tilsæt æg og krydderier. Rør farsen godt sammen.
Form frikadeller på størrelse med golfbolde, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er brune og gennemstegte.
Drys frikadellerne med friskhakket grøn chili, og servér dem med chilisauce og kogte kartofler eller fladbrød og salat.
Tip!
På jagt efter en god chilisauce? Prøv f.eks. ChuChumChili fra Irma.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk