Annonce
Frikadeller med kartoffelsalat og broccoli
1. juni 2018
af
Annonce.
Foto: Annonce
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet sejt med salt og peber. Pil og hak løget fint. Rør æg og løg i kødet og derefter havregryn. Tilsæt mælk lidt ad gangen, til farsen er blød, men stadig fast nok til at forme til frikadeller.
Lad evt. farsen hvile lidt, inden den formes til frikadeller med en spiseske. Steg frikadellerne gyldne i smør/olie på en pande.
Skær kartofler i skiver. Rør mayonnaise sammen med cayennepeber og karry. Vend tykmælken i mayonnaisen, og smag til med salt og peber. Vend kartoflerne i dressingen, og smag evt. til med karry, salt og peber. Drys med finthakket forårsløg.
Skær hele den øverste del af broccolien (blomsterne),og del dem i små buketter (gem evt. stokken til en suppe). Skær løg, squash og peberfrugt i skiver.
Steg grøntsagerne i olie i en gryde. Rør ofte, og skru ned for varmen, hvis de bliver for brune. Steg, indtil grøntsagerne er møre med lidt bid. Smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med kartoffelsalat og lun broccolisalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk