French toast med brie og æble
24. oktober 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Den fede brie får modspil af en sød og syrlig æblevinaigrette. Nyd toastene alene eller som del af en brunch.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg og mælk sammen i en skål, og krydr med salt.
Vend brødskiverne i mælkeblandingen, og steg dem i rigeligt smør på en pande på den ene side. Vend dem, og top dem med skiver af brie.
Klap brødene sammen 2 og 2 omkring brien, og dryp med honning. Steg de sammenklappede brød på panden, til de er gyldne, og osten bliver blød.
Pil og hak løget, og rør det sammen med eddike, honning og olie i en skål. Skyl æblet, skær det i meget små tern, og vend dem i vinaigretten. Vend plukket blød rosmarin i.
Servér varme toast med æblevinaigrette.
Tip!
Servér evt. med en simpel salat af rucola, radicchio og hjertesalat, hvis du spiser toastene som en selvstændig ret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk