French toast med blåbær, sprød pancetta og ahornsirup
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
French toast smager af luksus, men i denne opskrift er der brugt groft brød og sparet på sukkeret, så du kan nyde dem med god samvittighed.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Læg pancettaskiverne på en bageplade med bagepapir, og steg dem sprøde i ovnen i ca. 10 minutter.
Pisk æg, mælk, sukker og kanel sammen i en skål, som er stor nok i omkredsen til, at en brødskive kan lægges ned i den.
Dyp brødskiverne i æggemassen på begge sider.
Opvarm en pande med smør, og steg brødskiverne ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.
Anret brødskiverne på et fad med den sprødstegte pancetta og blåbær, og dryp med ahornsirup. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på french toast