French toast med blåbær, sprød pancetta og ahornsirup

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

French toast smager af luksus, men i denne opskrift er der brugt groft brød og sparet på sukkeret, så du kan nyde dem med god samvittighed.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Læg pancettaskiverne på en bageplade med bagepapir, og steg dem sprøde i ovnen i ca. 10 minutter.
Pisk æg, mælk, sukker og kanel sammen i en skål, som er stor nok i omkredsen til, at en brødskive kan lægges ned i den.
Dyp brødskiverne i æggemassen på begge sider.
Opvarm en pande med smør, og steg brødskiverne ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.
Anret brødskiverne på et fad med den sprødstegte pancetta og blåbær, og dryp med ahornsirup. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar