French toast-brulé med ananas og skyrcreme

En blanding af french toast og creme brulé går man absolut ikke galt i byen med! Og hvis du så tilføjer et festfyrværkeri af ananas og mynte, er anretningen komplet.

Ingredienser

Udstyr

creme brulé-brænder

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med sukker og mælk, og vend brødskiverne i blandingen. Lad dem gerne ligge lidt og suge væden til sig.
Steg brødskiverne i smør på en pande, til de er gyldne på begge sider.
Pisk skyr med vaniljesukker. Pisk fløden til skum, og vend den sammen med skyren. Skær ananas i grove tern.
Drys brødskiverne med rørsukker, og karamellisér overfladen med en creme brulé- brænder.
Anret skyrcreme, ananas og mynteblade oven på, og servér.

Tip!

Hvis du ikke har en creme brulé-brænder, kan du karamellisere brødenes overflade under ovngrillen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
21. juni 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar