French toast-brulé med ananas og skyrcreme
21. juni 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En blanding af french toast og creme brulé går man absolut ikke galt i byen med! Og hvis du så tilføjer et festfyrværkeri af ananas og mynte, er anretningen komplet.
Ingredienser
Udstyr
creme brulé-brænder
Sådan gør du
Pisk æggene sammen med sukker og mælk, og vend brødskiverne i blandingen. Lad dem gerne ligge lidt og suge væden til sig.
Steg brødskiverne i smør på en pande, til de er gyldne på begge sider.
Pisk skyr med vaniljesukker. Pisk fløden til skum, og vend den sammen med skyren. Skær ananas i grove tern.
Drys brødskiverne med rørsukker, og karamellisér overfladen med en creme brulé- brænder.
Anret skyrcreme, ananas og mynteblade oven på, og servér.
Tip!
Hvis du ikke har en creme brulé-brænder, kan du karamellisere brødenes overflade under ovngrillen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på french toast