French toast

French toast er skiver af brød, der er stegt på panden i rigeligt smør, kanelsukker og æg. French toast smager fabelagtigt som luksusmorgenmad eller dessert!

French toast
0-30 min.

(7)

July 5, 2022 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Den bedste opskrift på french toast

French toast er den lækreste luksusmorgenmad, der passer perfekt på morgenbordet i weekenden eller som et sødt indslag til kaffen. French toast består af skiver af toastbrød, som dyppes i en blanding af æg, mælk og sukker, hvorefter det steget i rigeligt med smør på panden.

Lad ikke brødet ligge i æggemassen i meget mere end et par sekunder på hver side. Ellers risikerer du, at brødet bliver blødt.

Er french toast det samme som arme riddere?

French toast og arme riddere er det samme. Mens vi i Danmark kalder retten for arme riddere, hedder det i USA french toast, når de sætter de søde, sprøde skiver på bordet.

Få vores bedste opskrift på arme riddere her!

Kan french toast tilberedes i ovnen?

Du kan sagtens lave french toast i ovnen, hvis du gerne vil slippe for at stege skiverne én efter én. Nogle synes endda, at brødet bliver mere sprødt, når det har fået en tur i ovnen.

Skal det være nemt om morgenen, kan du anrette dem på et ovnfast fad aftenen inden. Så skal du ikke gøre andet om morgenen end at tænde for ovnen og sætte fadet ind, og snart dufter hele hytten af hygge.

Kan french toast laves uden æg?

Du kan sagtens lave french toast uden æg. Byt blot æggene ud med lidt ekstra mælk, og så er du klar til at dyppe brødskiverne.

Kan french toast laves uden mælk?

Du kan godt lave french toast uden almindelig komælk, men du bør erstatte det med en anden slags, f.eks. havredrik. Du kan også bruge lidt flere æg i stedet for, men pas på, at retten ikke kommer til at smage for meget af æg.

Måske du også kan li'