Fredsfisk – vegetarisk fiskefilet med remoulade

14. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

I stedet for den klassiske fiskefilet kan du panere persillerødder. De bliver dejligt møre indeni og knasende sprøde udenpå.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl persillerødderne, og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver på langs.
Hæld mel i en tallerken, sammenpiskede æg i en anden tallerken og pankorasp i en tredje tallerken. Vend persillerodsskiverne i først mel, derefter i æg og til sidst i pankorasp.
Steg de panerede skiver i rigeligt med olie på en pande ved middelvarme i 6-10 minutter i alt, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt.
Hak pickles groft, og rør dem sammen med mayonnaise i en skål. Smag til med salt.
Anret rodfrugt-fileterne på rugbrød, top med remoulade, og pynt med kapers og plukket dild. Servér straks med citronbåde.

Tip!

Pickles kan købes i velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar