Fredsfisk – vegetarisk fiskefilet med remoulade
14. november 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
I stedet for den klassiske fiskefilet kan du panere persillerødder. De bliver dejligt møre indeni og knasende sprøde udenpå.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl persillerødderne, og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver på langs.
Hæld mel i en tallerken, sammenpiskede æg i en anden tallerken og pankorasp i en tredje tallerken. Vend persillerodsskiverne i først mel, derefter i æg og til sidst i pankorasp.
Steg de panerede skiver i rigeligt med olie på en pande ved middelvarme i 6-10 minutter i alt, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt.
Hak pickles groft, og rør dem sammen med mayonnaise i en skål. Smag til med salt.
Anret rodfrugt-fileterne på rugbrød, top med remoulade, og pynt med kapers og plukket dild. Servér straks med citronbåde.
Tip!
Pickles kan købes i velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk