Fransk pølseret
3. december 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Du kender sikkert den svenske udgave (som egentlig er en dansk opfindelse),men her er der tilsat grøntsager og ekstra krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne, til de er akkurat møre. Lad dem køle lidt af, og skær dem i grove stykker.
Skær pølserne i grove skiver, og rist dem i smør på en pande med høje kanter. Pil løget, og skær det i tynde både. Steg løget sammen med pølserne på panden.
Pil hvidløg, og pres det over panden. Rens peberfrugter. Skyl aubergine og squash. Skær det hele i tern, og lad dem stege med på panden, til de begynder at tage farve.
Tilsæt de kogte kartofler. Krydr med timian, rosmarin og paprika, og tilsæt tomatpuré, mælk, salt og peber. Vend rundt, og lad retten simre i 10 minutter. Pynt med frisk timian inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk