Fragilité med mokkasmørcreme
Fragilitébundene, der indeholder store mængder nødder, bliver lagt sammen med en fløjlsblød mokkasmørcreme og drysset med flormelis. Servér endelig kagen med kaffe eller te til.
31-60 min.
(7)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Frysetid: Mindst 1 time.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Hvad er fragilité?
Fragilité er en franskklingende kage, som er opbygget af tynde marengsbunde, der nemt går i stykker – oftest med fløde eller creme imellem lagene. Navnet fragilité stammer fra det franske 'fragile', som betyder skrøbelig og henviser til de sprøde og sårbare bunde. Kagen er dog slet ikke fransk, men dansk og opfundet af den samme konditor, der opfandt Sarah Bernhardt-kagen.