Fougasse med sorte oliven og herbes de provence
Navnet fougasse stammer fra latin og betyder ildsted. De flade brød blev nemlig før i tiden bagt over ildstedets gløder. I dag kender man bedst brødet med det gitterformede mønster, hvis man har rejst (og spist!) meget i Frankrig.
![Fougasse med sorte oliven og herbes de provence](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fougasse-med-sorte-oliven-og-herbes-de-provence_2577.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.3214111328125&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: 1 time.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner