Foreller med spidskål i mormordressing
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Foreller med en sprød salat i ægte mormordressing – simpel og super delikat mad!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl forellerne, og krydr dem med salt og peber både ind- og udvendigt. Skær limefrugten i skiver, og læg den ind i fiskenes bug sammen med frisk timian.
Pak dem godt ind alufolie – hæld lidt hvidvin ved, inden du lukker pakkerne helt. Steg dem på en grill eller i ovnen i 12-14 minutter. Lad dem trække lidt, før de åbnes.
Skær spidskål i kvarte på langs. Skræl asparges. Steg spidskål og asparges på en grill eller pande, til de er møre, men stadig har bid.
Pres saften af citronen. Rør fløden sammen med honning, citronsaft, sennep, salt og peber. Lad det trække i 10 minutter.
Hæld dressingen over spidskål og asparges, og pynt med urter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk