Forårstabbouleh med grillet halloumi

3. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv en farverig, nem og hurtig måltidssalat lavet med perlebyg, der giver et godt bid. Salaten serveres med stegt eller grillet ost, der kan udskiftes med f.eks. en bøf, en svinekotelet eller et stykke kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog perlebyg efter pakkens anvisning. Overhæld dem med koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
Skær de store tomater i tern, og halvér cherrytomaterne.
Flæk agurken på langs, og kassér den våde midte. Skær resten i mundrette stykker.
Hak rødløg og de friske krydderurter fint (gem lidt til pynt),og bland dem med perlebyg, tomater og agurk.
Rør citronens skal og saft med olivenolie, salt og peber. Vend det med resten af salaten, og servér med friske krydderurter på toppen.
Skær osten i skiver, pensl med olivenolie, og steg eller grill dem i 4-5 minutter på hver side.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar