Forårssalat med spæde grøntsager

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En frisk salat med masser af gods i.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurken. Rens gulerødder og blomkål. Bælg ærterne.
Skær agurken over på langs, og skær dem i tynde skiver på den lange led – brug en mandolin eller et rivejern.
Skær også gulerødder og blomkål i meget tynde skiver med mandolin eller rivejern.
Læg grøntsagerne på et fad, og drys ærter og plukket koriander over dem.
Rør olie og balsamico sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar