Forårssalat med kartofler, radiser og hytteost

En meget nem salat, der oser af dansk forår.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand, og afkøl dem helt. Skær de kolde kartofler i skiver.
Rens radiser, og skær dem i tynde skiver på langs, brug gerne et mandolinjern.
Skyl agurk, og skær den i fine tern.
Rør hytteost sammen med sennep, salt, peber og klippet karse.
Vend kartofler, radiser og agurk sammen med hytteostdressingen, og anret salaten på et fad eller i en skål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar