Forårsruller med svinekød og rejer
11. juni 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Giv din lokale kinagrill baghjul med hjemmelavede forårsruller, der er proppet med grøntsager, gris og rejer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl ingefæren, og hak den fint. Pil hvidløg og løg, og hak dem fint. Svits det hele i lidt olie i en gryde i et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt svinekød, og brun det let.
Skræl guleroden, og riv den groft. Skyl kinakålen, og hak den fint. Hæld gulerod, kinakål og afdryppede rejer i gryden, og steg i 4-5 minutter, til kålen falder sammen. Tilsæt bønnespirer, fiskesauce, soya og sake, og lad det simre, til væsken er kogt let ind. Drys majsstivelse over, varm det godt igennem, og afkøl let.
Fordel et par spiseskefulde fyld på midten i den ene ende af et stykke forårsrulledej. Pensl kanterne med sammenpisket æg, fold siderne ind over fyldet, og rul sammen til en forårsrulle. Fortsæt med resten af fyldet og dejen.
Varm olien op til 170° i en gryde, og steg forårsrullerne i 4-5 minutter, til de er gyldne og sprøde. Steg nogle stykker ad gangen, løft dem op af gryden med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk