Forårsruller med steak og peanutdressing
Servér bøf i friske rispapirruller med grønt og en fantastisk peanutdressing!

0-30 min.
(0)
25. februar 2019 af Emma MartinyFoto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Ingredienser
personer
- flanksteaks
- 1
- salt
- peber
- smør eller olie til stegning
- 1 spsk.
- spidskål
- ½
- mangoer
- 1
- agurker
- 1
- ristede saltede peanuts
- 1 dl
- rispapir
- 12 ark
- frisk mynte
- 1 bundter
Peanutdip
- hvidløg
- 1 fed
- limefrugter
- 1
- peanutbutter
- 2 spsk.
- fiskesauce
- 1 spsk.
- sesamolie eller olivenolie
- 1 spsk.
- vand
- 2 spsk.
Sådan gør du
Krydr steaken med salt og peber. Steg den i olie på en varm (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side. Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene.
Peanutdip
Pil og pres hvidløget. Pres saften af limefrugten. Rør hvidløg sammen med limesaft, peanutbutter, fiskesauce og sesamolie. Tilsæt gradvist vand, indtil du opnår den rette konsistens.
Pluk bladene af spidskålen, og skyl og tør dem. Skær mangoen i lange skiver, og agurken i stave. Hak peanuts groft. Opblød rispapiret, 1 ad gangen, i koldt vand. Læg et stykke rispapir på et rent viskestykke.
Placér et spidskålsblad, skiver af flanksteak, mango, agurk, mynteblade og lidt peanuts i midten, og rul så rispapiret stramt sammen omkring fyldet.
Skær rullerne i 2, og servér dem med peanutdip.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner