Forårsruller med steak og peanutdressing

Servér bøf i friske rispapirruller med grønt og en fantastisk peanutdressing!

Forårsruller med steak og peanutdressing
0-30 min.

(0)

25. februar 2019 af Emma MartinyFoto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer
flanksteaks
1
salt
peber
smør eller olie til stegning
1 spsk.
spidskål
½
mangoer
1
agurker
1
ristede saltede peanuts
1 dl
rispapir
12 ark
frisk mynte
1 bundter

Peanutdip

hvidløg
1 fed
limefrugter
1
peanutbutter
2 spsk.
fiskesauce
1 spsk.
sesamolie eller olivenolie
1 spsk.
vand
2 spsk.

Sådan gør du

Krydr steaken med salt og peber. Steg den i olie på en varm (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side. Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene.

Peanutdip

Pil og pres hvidløget. Pres saften af limefrugten. Rør hvidløg sammen med limesaft, peanutbutter, fiskesauce og sesamolie. Tilsæt gradvist vand, indtil du opnår den rette konsistens.
Pluk bladene af spidskålen, og skyl og tør dem. Skær mangoen i lange skiver, og agurken i stave. Hak peanuts groft. Opblød rispapiret, 1 ad gangen, i koldt vand. Læg et stykke rispapir på et rent viskestykke.
Placér et spidskålsblad, skiver af flanksteak, mango, agurk, mynteblade og lidt peanuts i midten, og rul så rispapiret stramt sammen omkring fyldet.
Skær rullerne i 2, og servér dem med peanutdip.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'