Forårsruller med and og kål

14. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det er en noget anden oplevelse at spise forårsruller, man selv har lavet, end dem fra frost. Variér fyldet efter smag og behag, eller brug alle køleskabsresterne, så du samtidig forhindrer madspild.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær andebrystet i fine tern, og brun dem i olie på en varm pande.
Rens og snit forårsløg, savojkål og chili fint, og vend det med andekødet på panden sammen med bønnespirer. Steg det hele i 4-5 minutter, til det netop er faldet sammen.
Pres saften af limefrugten. Smag fyldet til med sojasauce og limesaft.
Lad fyldet køle af, før du ruller forårsrullerne. Læg 1 stor spsk. af fyldet på et stykke forårsrulledej; fold enderne indover, og rul dejen stramt sammen omkring fyldet. Pensl samlingerne med æggehvide, så de holder sig lukkede under stegningen.
Steg forårsrullerne i rigeligt olie i en dyb pande i 5-6 minutter, til de begynder at tage farve.
Servér dem lune sammen med sojasauce at dyppe i.

Tip!

Forårsrulledej kan købes i velassorterede supermarkeder og asiatiske specialbutikker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar