Forårsruller med and og kål
14. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det er en noget anden oplevelse at spise forårsruller, man selv har lavet, end dem fra frost. Variér fyldet efter smag og behag, eller brug alle køleskabsresterne, så du samtidig forhindrer madspild.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær andebrystet i fine tern, og brun dem i olie på en varm pande.
Rens og snit forårsløg, savojkål og chili fint, og vend det med andekødet på panden sammen med bønnespirer. Steg det hele i 4-5 minutter, til det netop er faldet sammen.
Pres saften af limefrugten. Smag fyldet til med sojasauce og limesaft.
Lad fyldet køle af, før du ruller forårsrullerne. Læg 1 stor spsk. af fyldet på et stykke forårsrulledej; fold enderne indover, og rul dejen stramt sammen omkring fyldet. Pensl samlingerne med æggehvide, så de holder sig lukkede under stegningen.
Steg forårsrullerne i rigeligt olie i en dyb pande i 5-6 minutter, til de begynder at tage farve.
Servér dem lune sammen med sojasauce at dyppe i.
Tip!
Forårsrulledej kan købes i velassorterede supermarkeder og asiatiske specialbutikker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk