Focacciabrød med mozzarella, squash og timian

21. august 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Pift ethvert måltid op med et saftigt focacciabrød med squash og mozzarella på toppen.

Bemærk
Hævetid i alt: 1½ time.

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
En lille bradepande (ca. 20 x 40 cm)

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand i en skål. Tilsæt salt, fuldkornsmel og hvedemel lidt ad gangen.
Tag dejen op, ælt den godt igennem, og læg den tilbage i skålen. Dæk skålen til med et fugtigt viskestykke, og lad dejen hæve i ca. 1 time. Tænd imens ovnen på 225°.
Skyl squash, og skær den i tynde skiver på langs. Afdryp mozzarella, og bræk den i små stykker.
Vend dejen ud i en lille bradepande beklædt med bagepapir, og tryk dejen ud med fingrene, så den dækker hele bunden af formen.
Fordel squash og mozzarella ovenpå. Pres begge dele lidt ned i dejen, og spray eller dryp med olivenolie. Drys med flagesalt og timian, og lad dejen hæve ca. 30 minutter.
Bag brødet i midten af ovnen i ca. 15 minutter, til det er gyldent og gennembagt. Pynt evt. med frisk timian, og servér brødet lunt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar