Focaccia med timian

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Du kan bruge rosmarin eller oregano i stedet for timian eller udstene en håndfuld sorte oliven og trykke dem ned i dejen med fingrene.

Bemærk
Hævetid: 4 timer.

Ingredienser

Udstyr

en bradepande, 30 x 35 cm

Sådan gør du

Bland vand, olie, gær og salt i en røremaskine, og tilsæt mel lidt ad gangen. Kør i 8 minutter. Eller ælt dejen med hænderne, til den er glat og smidig. Lad dejen hæve i 3 timer.
Fordel dejen i bradepanden beklædt med bagepapir. Lad dejen efterhæve i 1 time.
Forvarm ovnen til 225°.
Tryk huller i dejen med fingerspidserne, hæld lidt olie over, og drys med timian og flagesalt.
Bag brødet i 25-35 minutter, og lad det køle af. Skær brødet ud i grove firkanter før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar