Focaccia med cherrytomater og oregano

Store mængder olivenolie, solmodne cherrytomater og masser af oregano er 3 vigtige ingredienser, når du skal bage et godt focacciabrød. Her er en nem og lækker opskrift.

Bemærk
Hævetid: I alt 1 time og 15 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr gæren, og rør den ud i vand.
Hak oreganoen, og vend halvdelen af den i vandet. Gem resten til senere. Bland 2 spsk. olivenolie, sukker, salt og mel i vandet.
Ælt dejen godt igennem, og lad den hæve overdækket i 45 minutter.
Tænd ovnen på 225°. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Lad dejen hæve overdækket i 30 minutter.
Lav små fordybelser i dejen med fingrene, og fordel 2 spsk. olivenolie, oregano og havsalt over den.
Halvér halvdelen af tomaterne, og pres de hele og halve tomater ned i dejen. Bag brødet i ca. 25 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
22. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar